Whimzees – når din hund skal have det godt

De fleste af os ved, at det er vigtigt at passe på vores tænder. De skal holde hele livet, og er der først problemer med tænderne, kan det være svært at komme af med dem igen. Det gælder kun endnu mere for hunde, end det gør for mennesker. Mange hunde bliver med alderen generet af tandsten og tandkødsproblemer, hvilket kan give hunden mange smerter og dårlig ånde. Det skyldes ofte, at hunden ikke tygger nok, og at munden derved ikke bliver ”holdt i form”. En effektiv måde at komme dette problem til livs er ved hjælp af populære Whimzees. Whimzees er en snack til hunde, som også kunne kaldes en tandbørste til hunde. Whimzees er nemlig med til at holde hundens mund sund og sikre en god mundhygiejne. Hvis man vil forebygge, at ens hund senere i livet får tandproblemer, kan man derfor med fordel investere i Whimzees.

Gode for din hund og dens mund

Whimzees tandrensende snacks har mange fordele for hunden. Først og fremmest sørger de for at reducere dannelsen af plak og tandsten, når de tygger. Snacksene er udformet sådan, at de samtidig masserer hundens gummer, når den tygger, hvilket medfører, at blodcirkulationen øges. Det kan alt sammen være med til at sikre, at hunden ikke får dårlig ånde. Whimzees er samtidig udelukkende baseret på naturlige ingredienser, der alle er godkendt til humant brug. De tandrensende snacks består nemlig kun af kartoffelstivelse, glycerin, lecitin, cellulosepulver, ølgær og maltekstrakt. Når du giver din hund Whimzees, sikrer du samtidig, at du giver en snack, der er fuldstændig fri for kunstige tilsætningsstoffer, farver, aromaer, konserveringsmidler, kød, GMO’er eller gluten. I praksis betyder det, at Whimzees også er velegnet til hunde, der er allergiske. Sidst men ikke mindst har tyggebenene et højt indhold af fiber og indeholder kun få kalorier, hvorfor Whimzees også er et godt valg til overvægtige hunde. De tandrensende snacks er altså ikke kun gode for hundens mund, men også for meget andet.

Stort udvalg af Whimzees

Webshoppen Dyrelageret.dk har alt, hvad du skal bruge til dit kæledyr. Den har udstyr, legetøj og foder til både heste, hunde og katte. Herunder har den også et stort udvalg af snacks til hunde, der både kan bruges til træningen, og når hunden skal forkæles ekstra. Derfor finder du hos Dyrelageret.dk også et stort udvalg af Whimzees. Der findes nemlig både Whimzees tyggeben og tandrensende tandbørster. Whimzees findes desuden i forskellige størrelser, så du kan finde frem til den, der passer til din type hund. Størrelserne rangerer fra XS-XL og egner sig til hunde mellem 2 og 27 kg. Det anbefales, at man ikke giver Whimzees til hvalpe. Hos Dyrelageret.dk finder du Whimzees til gode priser, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at give dine hunds tænder den pleje og opmærksomhed, som de fortjener. Desuden kan det ses som en investering, da man så slipper for dyre tandbehandlinger og medicin til hunden senere i dens liv. Der er altså ikke nogen grund til ikke at se nærmere på de smarte og innovative Whimzees allerede nu.

Har du spørgsmål?

Dyrelageret.dk er eksperter i kæledyr, og alt hvad der har med dem at gøre. På webshoppen kan du finde alt, hvad du skal bruge for at give dit kæledyr et langt og godt liv. Whimzees kan være en måde at give din hund en god alderdom, da den med jævnligt brug er fri for tandproblemer og smerte senere i livet. Har du spørgsmål til Whimzees eller andre af webshoppens produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte shoppen på telefon +45 31 13 31 17 eller mail shop@dyrelageret.dk.