Udendørs solcellelamper og LED spots med sensor hitter

Der er mange muligheder for at oplyse sin have eller sit indgangsparti derhjemme med udendørs lamper. Hvad enten man mangler lys i haven om vinteren eller sommeren, så kan udendørs lamper være nyttige i mange henseender.

Specielt i sommerhalvåret kan solcellelamper til haven være nyttige. Solcelle lamper kan placeres på mere afsidesliggende steder i haven, da de ikke kræver ledninger og kabler som andre udendørs lamper. Køber du derfor udendørs lamper med sensor, vil de kunne installeres med det samme, og de kan være klar til brug med det samme.

Dine udendørs lamper med sensor kan f.eks. være solcelle lamper, og de tændes automatisk når noget bevæger sig forbi sensoren.

Udendørs lamper med sensor er derfor praktiske ved indgangspartier, men kan også benyttes alle andre steder, hvor man ønsker et automatisk tænd/sluk system.

Solcellelamper til haven er specielt populære omkring små vandløb og søer, hvor det er svært at trække kabler, men i sidste ende, er det kun fantasien, der sætter grænser for opfindsomheden.

Når man benytter solcelle lamper, kræver det selvfølgelig, at der er nok lys i løbet af dagen til at lade batteriet op. Skal man udendørs lamper med sensor til vinterhalvåret, bør man derfor overveje nogle alternative løsninger.

Har man overdækkede områder, der er fri for fugt, er LED spots en god måde at skabe lys til udestuen. LED spots kan oplyse store områder, og kan også benyttes med sensor.

Find et stort udvalg af LED spots på hjemmesiden

Inde på den store lampebutiks hjemmeside kan man se alle de forskellige LED spots og solcelle lamper med og uden sensor, som man kan få. Der er et væld af udendørs lamper på hjemmesiden, og man kan også få hjælp, hvis det skulle være ønsket.