Tandklinik i Hellerup

Der findes mange tandklinikker rundt omkring i det danske land, så ofte er det ikke svært at finde en ny tandklinik, men det kan være svært, at finde en rigtig god en, hvor der samtidig også er gode tandlæger ansat. Hvis man bor lige nord for København bør man kigge på den bestemt tandklinik i Hellerup næste gang man står og overveje en ny tandlæge.

Det er Frederick Upton Sjölin som siden 1990 har ledet den omtalte tandlægeklinik i Hellerup, og han har derfor gennem mange år opbygget en fantastisk klinik, der på samme tid både søger for at holde sig opdateret med ny viden, men også søger for at kunderne altid føler sig godt tilpas, når de kommer på besøg i den måske bedste tandklinik i Hellerup.

Besøg din tandlæge mindst én gang om året

Det kan variere meget fra person til person, hvor ofte man har brug for en tandlægeaftale. For mange af de ældre generationers vedkommende var der ikke lige så stort fokus på tandbørstning, tandpleje og tandklinik besøg, da de var mindre, og med årenes løb kan tiden derfor have haft sin indvirken på deres tandsæt, hvilket gør, at de meget ofte skal til tandlæge.

For de lidt yngre generationer, som har været vant til skoletandlæge, utallige reprimander fra forældrene om, at de skal huske at børste tænder både morgen og aften, er problemerne ofte mindre udtalte, selv om man på tandklinikken i Hellerup også møder mange unge mennesker med bl.a. huller i tænderne.

Der er ikke et maksimum antal gange for hvor ofte man bør besøge sin tandklinik, men Frederick Sjölin i Hellerup råder altid sine patienter til at reservere mindst et årligt besøg. Det kan godt være, at man ikke mærker noget i tænderne til hverdag, men selv om man ikke mærker noget, kan man godt hæve begyndende huller, og hvis det er tilfældet er det bedst at stoppe det så tidligt i opløbet som muligt.

Også hvis du ikke har huller

Selv om det ikke skulle være tilfældet, at man har deciderede huller, anbefaler den hyggelige tandklinik i Hellerup stadig, at man besøger sin tandlæge en gang om året, da en tandrensning kan være med til at fange problematikker i opløbet, og det er en god ide at få slebet eventuel plak væk fra tænderne.

Tandklinikken i Hellerup har online tidsbestilling og yder et stort antal services inden for tandbehandlinger, så hvis du bor i Hellerup området bør du overveje Frederick Sjölin som din kommende tandlæge