Speciale i laserbehandling af åreknuder

En specialklinik nord for København tilbyder behandling og laserbehandling af åreknuder. Har du åreknuder, kan du hos klinikken gennemgå en forundersøgelse, hvor behandlingsforløbet klarlægges.

Afhængigt af bl.a. patientens åreknuders størrelses fastlægges det, hvorvidt behandlingen foretages med eksempelvis simpel kirurgi eller laserbehandling af åreknuder. I dag er laserbehandling af åreknuder den mest udbredte metode til behandling. Dette skyldes bl.a. at indgrebet som udgangspunkt ikke medfører ar og gener for patienten. Med laserbehandling af åreknuder oplever patienten meget få gener, og indgrebet er da heller ikke smertefyldt.

Den rette behandling af åreknuder

Kirurgen.dk har det allernyeste udstyr til rådighed på klinikken, og laserbehandling er i dag derfor et meget begrænset indgreb og medføre få komplikationer for patienten.

Inde på klinikkens hjemmeside kan man læse meget mere om de forskellige former for behandling af åreknuder, og finder forskellige guides til forløbet, samt læse sig til hvordan man skal forholde sig til de forskellige behandlingstilbud. Endvidere kan man finde kontaktoplysninger til mail og telefonnummer mm.

Udover laserbehandling af åreknuder udføres der også en række andre typer af behandlinger hos Kirurgen.dk såsom diverse kikkertundersøgelser.

Klinikken har patienter i fokus, og har du nogen spørgsmål til forskellige behandlingsformer blandt andet, er man altid velkommen til at kontakte klinikken.