Salon Rosted – din frisørsalon i Frederikssund

Hos din lokale frisørsalon i Frederikssund skaber man balancen mellem den høje faglige kunnen, nøje udvalgte hårprodukter og fremtidens hårtrends.

Salon Rosted slog første gang dørene op i marts 2009, hvor den kompromisløse stifter Jeanne udså posthustorvet i Frederiksværk, som det perfekte sted for hans salon. Lige siden har de ansatte knoklet for at ligge nr. 1 i deres fag og kun det bedste synes at være godt nok til kunderne tilknyttet frisørsalonen i Frederiksværk.

Deres historie inden for faget har givet dem den know-how og faglige kunnen, der skal til for at give dig det bedste resultat. Om du skal til bryllup, byfest eller bare trænger, så har de frisuren til dig.

Rosted åbner frisørsalon i Frederikssund

I 2014 åbnede Jeanne to saloner mere og med frisørsalonen i Frederikssund, kunne Rosted nu kalde sig en kæde. I dag kan du hos Rosted altid forvente den samme høje service, ydet af uddannede frisører med masser af erfaring og faglig kunnen i alle kædens frisører. De har dine ønsker i fokus, men står altid klar med sparring og vejledning i tidens trends, så du kan få netop den klipning, farvning eller frisure, som du ønsker. Personalet i deres frisørsalon i Frederikssund holder sig løbende orienteret omkring den nyeste viden og de nyeste teknikker. Yderligere sender de desuden hvert år deres frisører på kurser i både ind- og udland, så ingen nye tendenser slipper forbi Rosted salon i Frederikssund.

Fordelene ved Rosteds frisørsalon i Frederikssund

Hos Rosted ved de, at deres historie løfter forventningerne til det produkt, de leverer, og det tager de meget seriøst. Derfor har man mulighed for at henvende sig, hvis man har reklamation på håret. Det eneste, man skal huske, er, at henvendelsen skal være rettet inden for syv dage. For at undgå utilfredse kunder og opnå det bedste resultat, har hver frisør deres speciale i Rosteds frisørsalon i Frederikssund. F.eks. Kristina, som er uddannet frisør og makeupartist, der har speciale i bryn og vipper. Hendes uddannelse har gjort hende ekspert i makeup, og hun hjælper gerne, hvis man har spørgsmål til weekendens makeup.

Jeanne er specialist i farve og striber, så hvis du skal have sat kulør på hverdagen eller blot have frisket din gamle farve op, kan hun fanges i Frederikssund.

Rosted frisørsalon i Frederikssund har i samarbejde med deres dygtige leverandører fundet frem til de bedste produkter på markedet og kan nu præsentere det sundeste og mest eksklusive udvalg af produkter i deres flotte salon. Deres produktportefølje er sammensat med henblik på at ramme alle hårtyper og frisurer. Du finder både produkter til mænd og kvinder i salonen, og du kan altid spørge din frisør, hvilke produkter der passer til netop din profil.

Tidsbestilling er ikke altid nødvendig i Rosted frisørsalon i Frederikssund, men hvis man vil være sikker på at få en tid på et bestemt tidspunkt eller hvis man vil klippes af en bestemt frisør, kan man ringe til salonen og snakke med en af de søde og servicemindede frisører eller bestille tid online på salon Rosteds website.

Hvad fremtiden bringer for Jeanne og Rosteds frisørsaloner i Frederikssund, Hillerød og Frederiksværk, er der ingen, der ved. Én ting er dog helt sikkert; kvalitet og service er i højsædet, og det er de grundsten, der ligger fundamentet i din frisørsalon i Frederikssund.

Du kan altid regne med den venlige betjening og et produkt i allerhøjeste kvalitet, hvad end du skal farves, klippes eller blot købe ny hårvoks.