Sælg din kunst hos Pant i Alt

Er du glad for kunst? Har du altid været fascineret af Van Gogh, Michelangelo, Picasso og alle de andre store kunstneres malerier? Synes du, at det kan kategoriseres som kunst, når man blender en guldfisk? Har du selv kunst derhjemme – kunst du ynder at vise frem for dine venner?

Måske er du så interesseret i kunst, at du har brugt så mange penge på det, at du nu står og mangler nogle håndører – eller måske lidt mere end det. Det kan også være, at du har kunst derhjemme, som du ikke har brug for at beholde lige netop nu.

Uanset hvad der er tilfældet, kan det være løsningen at sælge din kunst og få kolde kontanter i udbytte. Hvor kan du gøre det, tænker du måske.

Pant i Alt: Her kan du sælge din kunst

Skal du sælge din kunst, kan løsningen være følgende: Sælg din kunst hos pantelånerfirmaet Pant i Alt!

Pant i Alt er en virksomhed, der er specialiseret i køb med tilbagekøb af kunstgenstande. Firmaet tilbyder kunden en kontant udbetaling på op til tre gange så meget som andre låneudbydere, når du vælger at sælge dine kunstværdier – med henblik på tilbagekøb af dem. Når tiden er kommet til, at du vil købe den pågældende kunst tilbage, betaler du blot det aftalte beløb til Pant i Alt, og du får dine værdier retur.

Sælg dit kunst til Pant i Alt, og du vil få en kontant udbetaling med det samme. Firmaet arbejder med stor professionalisme, og det har nogle af de bedste medarbejdere. Disse er altid klar til at vurdere dine kunstgenstande. Dette kan enten foregå over telefonen, via deres online vurderingsservice eller i deres forretninger i Skovlunde og Kolding – og de gør det altid med et smil på læben. Medarbejderne i Pant i Alt tilbyder også at komme og vurdere dine kunstgenstande i dit hjem efter aftale. Servicen gør, at du som kunde får det størst mulige kontante udbytte for dine kunst- og værdigenstande.

Det er lige meget, om du er registreret i RKI

Konceptet i Pant i Alt er, at der ikke er tale om et lån, men netop et salg. Dette er en fordel for kunden, i den forstand at virksomheden ikke går op i, om kunden er registreret i RKI og dermed er at betragte som såkaldte dårlige betaler.

RKI-registreret eller ej, kan man altså vælge løsningen: Sælg din kunst. Det er en af Pant i Alts missioner at finde en løsning på de økonomiske udfordringer, alle personer kan havne i. Virksomhedens erfaring er, at det kan være svært at skaffe kontanter grundet den økonomiske situation, samfundet befinder sig i.

Derfor er det oplagt at sælge sin kunst, hvis man har noget, man kan undvære. Det fungerer på følgende måde: Skal du låne fx 5000 kr., skal du have kunstværdier for en smule mere end 5000 kr., da Pant i Alt skal være sikker på ikke at miste pengene, hvis nu det skulle ske, at du ikke betaler.

På den måde har du altid mulighed for at få lidt hurtige håndører, uden at det betyder, at du skal vinke helt farvel til din kunst.