Pernille Fabricius, en international erhvervskvinde

Pernille Fabricius er en kvinde med tårnhøje ambitioner, som altid har gjort det godt med det, hun har beskæftiget sig med. Udover hendes lange CV med mange gode uddannelser og mange års erfaring inden for erhvervslivet, har Pernille Fabricius også en livsstil, som de fleste andre kvinder.

Selvom Pernille Fabricius er meget engageret i sit arbejde og det, hun foretager sig, er hun en gift kvinde med børn, og er bosiddende i London med sin mand. Det kan være svært at forstille at have tid til både at være mor og arbejde internationalt med mange forskellige kulturer. Men Pernille Fabricius formår at holde fokus på både familielivet og sit erhvervsliv.

Det skal siges at Pernille Fabricius har arbejdet internationalt i en række af lande som Danmark, England, Holland og Dubai, de Forenede Arabiske Emirater. Nu, hvor hun arbejder som industrirådgiver hos TPG Capital og Silver Capital, gælder det om at få den travle hverdag til at hænge sammen med familien.

Pernille Fabricius omfavner verden

Pernille Fabricius har en meget bred tankegang om, hvordan verden og det internationale erhvervsliv hænger sammen. Da Pernille Fabricius er meget opsat på det globale erhvervsliv, er hun opstemt på at man bør sætte højere krav til borgerne. Det kan betyde at vi skal lære at samarbejde mere med hinanden globalt. Da alle lande hænger sammen i én lang kæde på verdensplan er vi mere eller mindre afhængige af hinanden. Derfor kan vi ikke kan undgå at samarbejde med hinanden, hvilket er dét Pernille Fabricius prøver at fortælle os.

Også plads til familielivet

Som karrieremor har Pernille Fabricius fyldt meget i medierne. Hvordan hun får tingene til at harmonere, når det kommer til familien, det sociale liv og arbejdslivet. Et tema, som Pernille Fabricius er træt af. Men for Pernille Fabricius har det ikke været et problem, at få tingene til at hænge sammen. Hun er blevet nævnt i en bog med 11 andre profillerede erhvervskvinder, som har kunnet opretholde familielivet med en benhård erhvervskarriere.

Om det har været hårdt for Pernille Fabricius – det kan ikke udelukkes, men det er ikke en udfordring, der ikke skal tages op, hvis det står til Pernille Fabricius. Selvom det ikke har været et problem, har der helt klart været en masse samarbejde med hendes mand, som bl.a. koordinerer, når det gælder pasning af børnene og alt det store ansvar, der følger med, når man har børn.

Men Pernille Fabricius har formået at gøre et godt stykke arbejdet, når det kommer til at prioritere, hvilket hun skal have kredit for, da det bestemt ikke er en nem opgave.