Pantsætning hos Pant i Alt

Konceptet i firmaet Pant i Alt er simpelt: Har man akut brug for penge, kan man sælge en af sine ejendomme til Pant i Alt for 50 til 60 procent af ejendommens værdi og købe den tilbage til en højere værdi – og det er ikke et problem, hvis man er registreret i RKI.

Princippet hos Pant i Alt er pantsætning i form af salg og tilbagekøb. Mangler man penge til ubetalte regninger eller til sin husleje, kan man få kontantudbetaling fra Pant i Alt mod indlevering af én eller flere af sine ejendomme. Hvad enten man har en bil, en motorcykel, et designermøbel, et smykke, et ur etc., har man mulighed for at indlevere ejendommen hos firmaet.

Udvidet forretning

Pant i Alt, der snart kan fejre sin 3-års-fødselsdag, har for nyligt udvidet forretningen i det jyske. De fire partnere har nemlig valgt at åbne et nyt kontor på Slotsgade i Kolding – som supplement til kontoret i Skovlunde.

På sin hjemmeside kommer Pant i Alt selv med et eksempel på, hvordan en pantsætning kan tage sig ud: En kunde indleverer sin bil, der har en vurderingspris på 160.000 kr. Kunden vil af firmaet få 80.000 kr. (50 %) udbetalt og vil herefter, efter 60 dage, kunne købe sin bil tilbage for 95.000 kr.

Også folk registreret i RKI kan pantsætte

Er en person registreret i RKI og dermed en såkaldt dårlig betaler, kan vedkommende stadig sælge og tilbagekøbe ejendomme hos Pant i Alt. Dette skyldes, at der netop er tale om et salg og ikke et lån.

Pant i Alt forbeholder sig dog retten til at videresælge personens ejendom, hvis ikke vedkommende når at tilbagekøbe sin ejendom inden for den aftalte løbetid. Til gengæld vil personen ikke af den grund blive pålagt yderligere omkostninger eller blive registreret i RKI.