Kompatible printerpatroner vs. originale?

Føler du dig også tiltrukket af prisen på billige printerpatroner, men er du lidt usikker på, om man går for meget på kompromis med kvaliten, så kan du finde nærmere information om kvaliteten på kompatible printerpatroner over for de originale her.

Der findes et stort antal udbydere på nettet, der leverer billige blækpatroner, derfor kan det også nogle gange være en jungle at finde ud af, hvor det er bedst at købe dem, da alle prøver at overbevise en om, at man netop skal købe sine printerpatroner hos dem. Et af de store spørgsmål er dog om kvaliteten i de billige printerpatroner er betragteligt dårligere, end kvaliteten er i de originale og noget dyrere versioner.

Kvaliteten i kompatible printerpatroner

Hvis man hører til gruppen af folk, der er lidt tilbageholdende med at købe FOR billige printerpatroner, kan man roligt slå koldt vand i blodet. Det er korrekt, at der kan være forskellige på kompatible og originale blækpatroner, men det hører sig oftest til, hvis man køber dem fra kinesiske eller russiske sider på nettet og i så fald kan man opleve, at de printerpatroner som man troede var kompatible slet ikke er det, når det kommer til stykket, og man vil således ofte opleve problemer med at chippen ikke fungerer med en original printer. Der kan også være problemer med udtørringen og indholdet af blæk i de helt billige printerpatroner fra Kina, men hos Kompatibel Ink behøver man ikke at frygte dette.

Kompatibel Ink er E-mærket, hvilket er din garanti for en sikker handel og refundering af beløbet, hvis der skulle opstå problemer med den modtagne vare. I tilfælde heraf yder Kompatibel Ink også en utrolig høj service, hvilket blandt andet kan ses i kommentarerne på anmeldelserne på Trustpilot, hvor der tildeles hele 9.2 i Trustscore baseret på over 2800 anmeldelser, og det er netop service, kvalitet og hurtig fragt, der bliver fremhævet som særligt positive ved at købe billige printerpatroner hos Kompatibel Ink.

Det eneste som man skal huske når man køber printerpatroner er at fjerne etiketten på patronen in den rigtige rækkefølge. Det er vigtigt at man altid fjerner den gule etikette på printerpatronerne INDEN man fjerner plasticskinnen, da der ellers kan dannes undertryk i blækpatronen, og dette kan ende med at farve både tøj eller gulvtæppe.

Hos Kompatibel Ink kan man købe alle de kendte mærker fra eksempelvis Canon, Brother, HP, Epson, Samsung, Lexmark og mange mange flere, og den eneste forskel er en besparelse på op til 75%. Hos Kompatibel Ink får man endda gratis fragt med i handlen, så der findes næppe flere undskyldninger for ikke at købe sine printerpatroner hos Kompatibel Ink næste gang.

Gem

Gem