Kantineordinger- og drift samt gourmet catering hitter

Den store paraplyvirksomhed Compass Group tilbyder en bred vifte af serviceløsninger for kunder i hele verden, og i Danmark er det da heller ingen undtagelse.

Et af de helt store specialeområder for Compass Group er kantinedrift og kantineordninger. Virksomheden, der har over 40 års erfaring med deres serviceydelser, startede eventyret med kantinedrift, kantineordninger og andre kostrelaterede serviceydelser, og de har holdt trofast ved paletten lige siden.

Gourmet catering når det skal være ekstra lækkert.

40 års erfaring er noget der kan smages, når man besøger en af de mange kantiner, som paraply organisationen bedriver, og der bliver altid kælet for alle retter. Igennem alle årene er der serveret lækker mad til mennesker i hele landet, og senest har virksomheden udvidet med konceptet: gourmet catering. Gourmet catering kan bestilles, når det skal være ekstra delikat, som f.eks. på direktionsgangen til vigtige møder eller på konferencer mv.

Inde på virksomhedens hjemmeside kan man læse meget mere om kantine og kantineordninger i hele landet samt om gourmet catering. Når man først har oplevet den fantastiske kantinedrift fra Compass Group, forstår man godt, hvorfor erfaring og kærlighed for mad kan have stor indflydelse på selv helt almindelige kantiner.