Intim hårfjerning kan nu gøres permanent med nyudviklet laserteknologi

Intim hårfjerning er ikke nogen fremmed handling. At udføre intim hårfjerning er en praksis, som er populær blandt både mænd og kvinder. Og det er ikke underligt, for hårfjerningens historie går faktisk langt tilbage i tiden. Siden hulemændenes tid har mennesket praktiseret hårfjerning i en eller anden grad. Det gælder ikke mindst intim hårfjerning, som dog i nyere tid er blevet en hel modetendens. Derfor er der i dag også mange metoder, som man kan bruge til intim hårfjerning – nogle bedre end andre. Og som det seneste skud på stammen er det nu muligt at få permanent resultater ved hjælp af avanceret laserteknologi.

Det fascinerende hår

De fleste tænker nok ikke på deres hårvækst som noget særligt fascinerende eller betagende. Men hvert lille hår på menneskekroppen er faktisk et mirakel. Ud fra blot et enkelt hår fra et specifikt menneske kan man genskabe hele vedkommendes krop. Og der er ikke kun tale om de hår, som vi lægger mærke til i hverdagen. Der findes nemlig hår over hele kroppen, som blot er så fine, at vi ikke tænker over det. Mennesket har i gennemsnit 5 millioner hår på kroppen. Det er kun 2% af det samlede antal, som findes på hovedet. Samtidig har de forskellige hår på hovedet, i øjenbrynene, øjenvipperne og på resten af kroppen unikke egenskaber. Derfor kan man roligt sige, at vores hår egentlig er ret fascinerende.

Men hårfjerning har altid været populært

Selvom vores hår faktisk er lidt af et genetisk mirakel, har hårfjerning altid været en populær praksis. Hvordan kan det egentlig være? Det skyldes, at et hårløst udseende udstråler renhed, uskyldighed og ungdommelighed. Da børn har langt mindre hår end voksne, kan ønsket om både almindelig og intim hårfjerning have rod i, at man vil gøre sig yngre, end man egentlig er. Samtidig er der i de seneste år gået en ekstrem modetendens i det – især inden for intim hårfjerning. Vi mennesker er altid præget af, hvad andre synes. Og i disse tider, hvor medierne fylder mere end nogensinde, er ønsket om effektiv og permanent intim hårfjerning blevet mere udbredt. Det gælder især for de unge mennesker. Og derfor er der også mange forskellige metoder, som man kan tage i brug, hvis man ønsker sig intim hårfjerning.

Skraberen er populær – men ikke så effektiv

Den mest udbredte og almindelige metode inden for intim hårfjerning er skraberen med tilhørende barbermiddel. Når man bruger skraberen til intim hårfjerning, fjerner man faktisk ikke hårene. Man skærer dem bare over helt nede ved huden, så de ikke kan mærkes eller ses. Hår vokser dog hurtigt, og derfor varer det bløde og glatte resultat sjældent mere end et par dage. Samtidig kan barbering irritere huden, så man ender med indgroede hår, knopper, rødme og kløe. At udføre intim hårfjerning med skraber er derfor ikke den oplagte løsning, da huden i de intime områder er særligt sart. Hvis man ønsker sig intim hårfjerning uden alle generne, så bør man overveje et alternativ til skraberen.

Voks og epilator hiver hårene ud

I modsætning til skraberen, der kun skærer hårene over, kan man med en voksbehandling eller en epilator hive hårene helt ud. Det medfører, at der først skal dannes en ny hårsæk, før hårene kommer igen. Derfor vil der gå 3-4 uger, før hårene kommer igen, når man udfører intim hårfjerning ved hjælp af voks eller en epilator. Ofte er det dog de mere smertefulde løsninger, ikke mindst i de intime områder, hvor man har mange nerveender. Hvis man gerne vil undgå de månedlige smerter, så kan det være, at man skal vælge intim hårfjerning med laser.

Laser sikrer permanent intim hårfjerning

Metoderne inden for både almindelig og intim hårfjerning bliver hele tiden mere udviklede. Som det seneste har man udviklet laserteknologi, der kan give permanente resultater med intim hårfjerning. Selve teknologien går ud på, at man ved hjælp af en laser går ind og varmer hårsækken op. På den måde bliver den ødelagt, uden at der bliver dannet en ny. Ved hjælp af laserteknologi kan man altså få permanente resultater, og det er endda uden nævneværdig smerte eller irritation af huden. Hvis du er klar til at sige farvel til intim hårfjerning for bestandig, så kan løsningen med laserteknologi være værd at overveje. Hvis du vil vide mere om behandlingen, kan du kontakte AK Nygart, som tilbyder denne form for intim hårfjerning.

Kontakt AK Nygart og hør mere

Metoden med laserteknologi til intim hårfjerning er forholdsvis ny, og derfor er det også vigtigt, at man får mere information, inden man kaster sig ud i det. Det kan man heldigvis få hos AK Nygart, som er blandt pionererne inden for denne form for intim hårfjerning. Derfor er de oplagte at tage kontakt til, hvis du vil blive klogere på, om det er en behandlingsform, der passer til dig og dine behov.