Indisk restaurant på Østerbro

Bor du i nærheden af Østerbro, og kan du lide indisk mad? I så fald er du heldig! For så kan du besøge Kashmir – en lækker indisk restaurant på Østerbro.

Der kan være mange gode grunde til at spise indisk mad: Man får en stærk, krydret oplevelse, der er til at huske. Maden er lækker, og det er grunden til, at restauranten har fået 4 kokkehuer af Politiken.

Kashmir er altså en indisk restaurant på Østerbro, der kan sætte gang i en god aften med en stor smagsoplevelse.

Restaurant Kashmir på Østerbro: Et godt sted at starte aftenen

En indisk restaurant på Østerbro som restaurant Kashmir er et godt sted at starte en sjov aften. Det kan fx være, at du skal ud med kæresten, at du skal ud med veninderne, eller at du skal fejre en overstået eksamenen. Uanset hvad du har planlagt af sjove aktiviteter, kan den indiske restaurant på Østerbro med garanti sætte rammen om en fortrinlig aften fyldt med sjov og spas.

”Alle veje fører til Østerbro”, kunne man fristes til at sige, når snakken falder på, hvor der ligger en god indisk restaurant.

Velkendt og ny på samme tid

Den indiske restaurant Kashmir på Østerbro er speciel i en henseende: Den er velkendt og ”ny” på en og samme tid. Hvordan det, tænker du måske. Jo, restauranten er velkendt, fordi den i 30 år har budt på lækker indisk mad, og ”ny”, fordi den indiske restaurant har gennemgået et generationsskifte, der betyder, at restauranten giver en ny smags- og sanseoplevelse, end den har gjort tidligere.

En ting er imidlertid sikkert: Den indiske restaurant er ikke gået på kompromis med kvaliteten, blot fordi der er sket et generationsskifte.

Så skal du ud at more dig, er den indiske restaurant på Østerbro et godt valg.