Indisk mad i København fra hyggelig restaurant

På en hyggelig Indisk Restaurant i København har man forfinet den indiske kogekunst, og der tilbydes nu et stort og bredt udvalg af indiske specialiteter. Den indiske restaurant i København tilbyder både maden på restauranten i Valby og som takeaway i hele København.

Kommer man forbi på restauranten en eftermiddag eller en aften, vil man erfare at den store buffet er uhyre populær. Man kan vælge imellem forskellige retter, der repræsenterer et bredt udvalg af det indiske køkken, og den helt store specialitet på den indiske restaurant, er den lækre butter chicken.

Indisk mad er kendt for sin krydrede smag, men der er også et stort udvalg af retter er meget milde i smagen. Desuden er der også en stor salatbar.

Til at nyde de mange retter kan man bestille diverse kendte læskedrikke, men et af de helt store varemærker på restauranten er de indiske kolde drikke, som man kan bestille. Bl.a. kan man bestille en såkaldt Punjab milkshake. De mange lokale drikke går fint i hånd med maden og passer specielt godt til indisk mad, hvis man spiser meget stærk mad.

Snyd ikke dig selv for et besøg på en hyggelig indisk restaurant i København eller prøv maden som takeaway.