Hvad koster det at leje en tryllekunstner?

Står du og skal bruge underholdning til bryllup, firmafest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller et helt andet event, bør du overveje at leje en tryllekunstner. Det store spørgsmål er blot, hvor meget det koster at leje en tryllekunstner. Læs videre her og få en ide.

Prisen på at leje en tryllekunstner kan variere, og der skal derfor tages forbehold for dette i følgende indlæg, men om ikke andet, kan det give en god indikation om, hvad du kan forvente at betale, hvis du f.eks. skulle have lyst til at leje en tryllekunstner som underholdning til dit bryllup. Nedenfor kan du læse om nogle af faktorerne, der gøre at prisen kan svinge.

Hvor i landet der bliver booket trylle underholdning

En af de faktorer som er udslagsgivende for at prisen på en tryllekunstner kan variere er blandet andet, hvor i landet underholdningen foregår i forhold til, hvor tryllekunstneren selv er fra. Det siger næsten sig selv, at prisen er nødt til at være højere, hvis en tryllekunstner fra Købehavn bliver booket som underholdning til et bryllup i Skagen, end det koster, hvis samme tryllekunstner fra København bliver booket som bryllups underholdning i Rødovre. Dette skyldes, at der skal tages højde tiden, som tryllekunstneren skal bruge på at komme til eventet samt kørselsomkostningerne med at nåd erhen.

Hvilken dag og hvilket tidspunkt eventet foregår

Ligesom i mange andre brancher, koster det også mere at leje en tryllekunstner om aftenen, hvor der typisk er større efterspørgsel, end det koster at leje en om dagen. På samme måde vil det også koste mere at leje trylle underholdning til eksempelvis sit bryllup en lørdag, hvor de fleste bryllupper trods alt foregår, end det vil koste at få leje trylleunderholdning på en tirsdag.

Hvor længe eventet varer

Dette punkt siger næsten sig selv, men det koster selvfølgelig mere at leje en tryllekunstner for 2 timer, end det koster at få sikret sin underholdning til brylluppet i 30 minutter eller 1 time.

Hvilken type event der er tale om

Dette punkt hænger også nøje sammen med hvor mange tilskuere, der vil være til at overvære underholdningen, og om der er særlige ønsker til, hvad trylle underholdningen skal omfatte.

Underholdning til bryllup

Hvis man ønsker trylle underholdning til sit bryllup vil priserne typisk variere fra 3-14.000, men dette vil selvfølgelig også komme an på kendskabet til tryllekunstneren.

Underholdning til firmafest

Hvis der er tale om underholdning til årets firmafest – hvad enten dette er sommerfest eller julefrokost – vil prisen typisk ligge på 5-45.000, men igen kommer dette utrolig meget an på, hvor stor virksomheden er, og i disse tilfælde får man nok det mest præcise svar ved at høre tryllekunstneren selv, hvilket du blandt andet kan gøre her. Måske man kan forhandle sig til en god pris ved særlige forespørgsler.