En frisør i Hillerød der bare kan lidt mere…

Der er rigtig meget forskel på, hvordan de forskellige frisører klipper og farver. Resultatet kan ofte blive okay, men der er mange, der oplever, at kvaliteten af klipningen eller farvningen kan variere meget i forhold til, hvor man er blevet klippet henne. Det er derfor bestemt ikke ligegyldigt, hvor man vælger at blive klippet henne. Der er bare nogen, der er bedre end andre.

En af dem, der er kendte for altid at levere et godt resultat, er en frisørkæde, der har saloner i forskellige byer. Men netop denne kæde er altid på forkant med alt fra teknik til trends og mode. Ved at fokusere på at kunne levere et rigtig godt resultat gennem dygtige og veluddannede frisører har Salon Rosted formået at sætte sig på førstepladsen, når det gælder om at være den bedste frisør i Hillerød.

Salon Rosted er kendt for kvalitet

Der er mange grunde til at Salon Rosted er kendte for at levere kvalitet. De har som før beskrevet fokus på at have dygtige frisører ansat. Det vil sige, at man kun bliver ansat som frisør i Salon Rosted, hvis man har gennemgået den 4-årige frisøruddannelse. Dette sikrer, at alle i salonerne ved, hvad de laver og er professionelle hele vejen igennem.

Når en frisør bliver præsenteret for forskellige krav fra kundernes side af – med ønsker om at skabe noget helt særligt ud fra netop den ansigtsform og hårtype, som den enkelte kunde måtte have – så nytter det ikke noget, hvis man som frisør ikke kan tilfredsstille kundens behov.

De klipper godt, men farvningen.. Wow!

De fleste frisører tilbyder forskellige former for farvning af håret i deres saloner. Der er dog rigtig meget forskel på, hvor dygtige de enkelte frisører er til at farve. Det er helt essentielt, at en farvning bliver udført på korrekt vis, da man ellers kan risikere at skade håret.

Men Salon Rosted er uden tvivl den bedste frisør i Hillerød til brug af farveteknikken balayage. Dette er en farveteknik, der muliggør, at man kan lave naturlige striber i håret, som samtidig ser særdeles ekstravagante og flotte ud. Med disse kompetencer overhaler Salon Rosted deres konkurrenter med længder, og de kæmper hårdt for fortsat at tilhøre den bedste del af frisørkæderne i Hillerød. Derfor er der hver dag mange glade kunder, der benytter Salon Rosted, som er glade for de resultater, der bliver skabt for dem.