Et festfyrværkeri af væglamper og pendel lamper

Efterårsferien er stadig over os, og det samme er efteråret. Har man været så heldig at have fri disse dag, kan man have ekstra meget tid til at finpudse hjemmet. En god ide at gøre derhjemme er, at optimere lys og lamper så man er klar til at gå den mørke tid i møde.

Kæmpe udvalg af væglamper og pendel lamper

Hos online og belysningsbutikken Lampegiganten kan du bl.a. finde et stort udvalg af væglamper og pendel lamper. Væglamper og pendel lamper er gode lamper til at lyse hele rummet op, og kan således betegnes som hovedlyskilden i rummet.

Hvor pendel lamper ofte hænger over et spisebord, sofabord eller lign. Så er væglamper godt egnet til soveværelset, eller rum hvor man f.eks. ønsker symmetrisk lys på begge sider af rummet.

Om man vælger pendel lamper eller væglamper er smag og behag, men man skal huske at gøre sig nogle overvejelser, omkring hvilken højde, som man hænger lamper i, samt hvilken type pærer man vil bruge. Der er stor forskel på lysintensiteten på forskellige pærer til lamper, og skal man have læselys, er det vigtigt, at det hverken er for svagt eller kraftigt lyset.

Mangler du hjælp til at vælge de rette lamper?

Hos Lampegiganten kan du få hjælp til alle dine spørgsmål, og online og belysningsbutikken har et stort hold af lys- og lampeeksperter ansat til at hjælpe kunderne. Du kan bl.a. få hjælp til valg af rette pendel lamper, og væglamper, få hjælp til lysstyrke, og hvilke rum, hvilke lamper vil egne sig til.

Udover pendellamper og væglamper, har lampebutikken også et stort antal andre forskellige lampetyper på hjemmesiden. Kan man således ikke vente på, at det bliver sommer igen, kan man allerede nu forberede sig til udendørs sæsonen og se på, hvilke lamper du skal have til næste år.