Dansk Boligforsikring hjælper dig med ejerskifteforsikringen

Når man køber hus, er der mange overvejelser, man skal gøre sig. Dansk Boligforsikring hjælper med at sikre husejere mod skjulte omkostninger, der kan gemme sig bag nylagte gulve, spritny maling eller klinker på badeværelset.

Dansk Boligforsikring har siden 2002 hjulpet danske boligkøbere og –sælgere med sove trygt om natten. For når man køber sit drømmehus, så er det ikke blot en underskrift, man skal sætte på købspapirerne. Man skal undersøge bygningen fra top til tå, da mange husstande kan gemme på ubehagelige overraskelser. En af de overraskelser er ofte fugt, skimmelsvamp og utætte tage samt revner og skader på grundkonstruktionen.

Dansk Boligforsikring dækker meget men ikke alt

Når man tegner en ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring er man godt på vej til at sikre sig en god bolighandel. Forsikringsselskabet hjælper uvante huskøbere og hussælgere med økonomisk tryghed, når huset, der ofte er det største køb, man foretager sig i livet, skal erhverves. Men en forsikring fra selskabet er ikke en garanti mod alle skader eller fejl på bygningen.

En ejerskifteforsikring dækker f.eks. ikke vandskader i kælderen på boliger, der er ældre end 1960. Grunden til, at Dansk Boligforsikring – og andre danske forsikringsselskaber – ikke dækker sådan en skade er, at det på daværende tidspunkt blev anset som almindelig byggeskik. Med andre ord var det sådan, man konstruerede huse den gang, og derfor kan det ikke anses som en fejl.

 

Forsikringsselskabet der hjælper huskøbere og sælgere – hver dag

Dansk Boligforsikring hjælper danske boligejere med alle slags spørgsmål – men mest af alt om ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Selskabet er nemlig sat i verden for at gøre det nemt og overskueligt samt økonomisk sikkert at købe og sælge et hus.