Brug for en bilnøgle kopi eller nye bilnøgler?

Når man ringer efter en låsesmed, kan der forskellige grunde. I mange år har Københavns Låsesmed serviceret sine kunder i hele København og omegn, men med tiden har der været en stigende efterspørgsel efter biltekniske låseopgaver.

Autolåsesmed Marschall er således en del af Marschall Safety Group, og er del af Københavns Låsesmed. Hos Autolåsesmeden kan få hjælp, hvis du har mistet din bilnøgle, knækket din bilnøgle, eller blot har behov for en bilnøgle kopi af dine eksisterende bilnøgler.

Den brede ekspertise gør, at låsesmeden kan lave stort set alle bilnøgler til næsten alle bilmodeller, og har du derfor behov en bilnøgle kopi kan autolåsesmeden hurtigt hjælpe.

Hjælpen tilbydes også på værkstedet

Du kan få hjælp på stedet, eller du kan komme forbi værkstedet og aflevere din bilnøgle. En bilnøgle kopi laves typisk inden for 24 timer alle ugens dage, og låsesmeden har desuden døgnåbent.

Det er nødvendigt for autolåsesmeden at have døgnåbent, da man sjældent har tid til at vente hele natten på nye bilnøgler.

Inde på hjemmesiden kan man læse meget mere om, hvordan man skal forholde sig til en mistet bilnøgle, hvordan man får lavet en ny bilnøgle kopi samt finde kontaktoplysninger mm.