Botox og silikoneimplantater på privathospital

I Århus, København og Lyngby finder man afdelinger af Nygart Privathopsital, der er et specialiseret privathospital inden for bl.a. plastikkirurgi og botox behandlinger. Inden for plastikkirurgi er Nygart specielt kendt for sit arbejde med silikonebryster. Brystforstørrelse/BFO eller andre plastikkirurgiske indgreb udføres med den største grad af sikkerhed på klinikken, og privathospitalet udfører årligt mere end 1000 brystforstørrelser.

Hvor vælger man at få silikonebryster?

Når man får indlagt silikoneimplantater, kan brystmålet forøges med 1 eller flere bh-størrelser . Måske ønsker man større bryster, at få ændret brysternes form, eller ændre symmetrien omkring brysterne. Der kan være flere grunde til, at man går med overvejelser omkring silikonebryster, og flere af disse spørgsmål kan afdækkes ved en forundersøgelse på privathospitalet.

Typerne af implantater

Der arbejdes primært med implantater til silikonebryster fra Mentor, der er kendt for at give de bedste resultater med plastikkirurgiske indgreb. Hertil kommer de forskellige implantater i to forskellige former. Silikoneimplantaterne går under navnene anatomiske og runde proteser, hvor man i samarbejde med det kompetente hold af rådgivere finder den rette størrelse.

Forundersøgelse på klinikken

Inden operationen skal til en forundersøgelse, hvor man drøfter forventninger og anbefalinger omkring silikoneimplantaterne. Privathospitalet har udførligt beskrevet de forskellige procedurer inde på hjemmesiden, hvor det kirurgiske indgreb også er beskrevet.

Risiko ved silikoneimplantater/BFO

I dag er komplikationerne utroligt få, når det er en velkvalificeret plastikkirurg, der udfører operationen, men som ved alt kirurgi vil der altid være en vis risiko. Flere af disse komplikationerne nævnes også udførligt inde på hjemmesiden, og de vil ligeledes blive drøftet ved en eventuel forundersøgelse. Det kunne være hævelser, strækmærker og infektion mv., hvor risikoen stiger i takt med størrelsen på implantater.

Eksperter inden for botox behandlinger i København blandt andet

Ligesom ved forundersøgelsen ved silikonebryster skal man også til en grundig forundersøgelse, når man går med tanker omkring en botox behandling. På privathospitalet vil blive taget udgangspunkt i ansigtets mimik, ansigtets linjer og proportioner. Med en botox behandling vil man kunne opnå en afslapning i musklerne i ansigtet, der derved udglatter og mindsker rynker ne.

En botox behandling kan også kombineres med andre behandlinger som eksempelvis et ansigtsløft. Overordnet set har Nygart store ekspertise inden for botox behandlinger gjort, at der kan skabes meget gode resultater, hvor mimikken stadig bibeholdes.

Læs meget mere om botox behandlinger og brystimplantater/BFONygart Privathospitals hjemmeside.

Gem