Billigere sexlegetøj er god økonomi

Billigt sexlegetøj er det nye sort og billigere sexlegetøj er god økonomi fordi en langt større del af befolkningen kan erhverve sig et stykke avanceret sexlegetøj, der sundhedsmæssigt har en positiv indvirkning på mennesker. Det viser sig nemlig, at veldesignet og funktionelt sexlegetøj – som samtidigt er billigt sexlegetøj – gør, at man under anvendelsen af legetøjet udskiller mere oxytocin i hjernen, mere dopamin og endeligt ophobes langt mere af signalstoffet serotonin som menes at have en mindskende effekt på f.eks. udvikling af depression. Så når man bruger udtrykket, at billigere sexlegetøj er god økonomi, betyder det, at anvendelsen af sexlegetøj principielt set bidrager til færre sygedage, herunder færre langtidssygedage. Årsagen til at bør anvende billigt sexlegetøj fremfor dyrt sexlegetøj er dermed ret evident for den snarrådige læser. Jo længere nede man kan holde omkostningerne på sexlegetøjet, des færre penge bruger den enkelte på at opnå et bedre helbred gennem anvendelsen af sexlegetøj. Det man skal kigge på, når man skal vælge et stykke sexlegetøj er dets funktion og virkemåde – ikke på prisen eller om hvorvidt sexlegetøj er fremstillet af en mærkevareudbyder som f.eks. LELO, We-Vibe, Womanizer, Fun Factory, Dorcel eller Leg Avenue. Det er alt sammen gode mærker – ingen tvivl om det, men det man bør lægge vægt på, er de positive virkninger som sexlegetøjets funktion og virkemåde bidrager til. Ikke mærket.

Hvor kommer sexlegetøj fra?

Langt det meste sexlegetøj bliver i virkeligheden designet i USA, Europa eller Canada og som med alt andet forbrugerelektronik bliver designtegningerne sendt til Fjernøsten, herunder Kina, Vietnam eller sågar Korea, hvor det så bliver maskinelt fremstillet. Herefter bliver det distribueret gennem grossistledet i primært Europa hvor det rammer detailhandlen som MakeLove Online Sexshop eller fysiske butikker i hele verden. Årsagen til at sexlegetøj bliver fremstillet i Fjernøsten er ret klar for alle; lave lønomkostninger og generelle produktionsomkostninger gør, at man fra designernes side kan profitmaksimere optimalt. Denne profitmaksimering tager ikke hensyn til forbrugeren og det er derfor – i sagens natur – forbrugeren, der kommer til at aflevere en stor del af købesummen til rettighedsindehaverne. Når MakeLove Online Sexshop vælger at sælge billigt sexlegetøj beror det på en import fra Fjernøsten. For det forholder sig nemlig sådan, at producenterne i Fjernøsten er ret foretagsomme og det er med billigt sexlegetøj som det er med reservedele til biler; først kører man en batch af en kendt mærkevare, og den næste batch, der køres er uden at det er en mærkevare. Teknikken og maskinerne, der bruges til produktionen af det billige sexlegetøj adskiller sig ikke fra den teknik og de maskiner, der anvendes. Den opmærksomme læser vil sikker tænke: Der er tale om kopiproduktion.  Det er ikke helt sådan det forholder sig, for Fjernøsten er udmærket godt klar over, at man ikke må krænke rettighedsindehaverne af det dyre sexlegetøj, og derfor ændrer man i det generelle design så man ikke krænker nogen, og så sker der det fantastisk ved prisen: Den bliver altid halveret og i mange tilfælde koster sexlegetøjet pludselig en tredjedel af prisen, og netop det faktum kommer forbrugeren til gode. Det er vigtigt at bemærke, at det billige sexlegetøj er nøjagtigt lige så godt og lige så sikkert at anvende som det langt dyrere mærkevaresexlegetøj.

Er anvendelse af billigt sexlegetøj skadeligt?

I gamle dage mente man, at onani var skadeligt for mennesket. Man mente faktisk også, at onani var et udtryk for et sygt sind, og at det var noget, der skulle behandles for. Man anså altså selvtilfredsstillelse for at være karakterafvigende. Som med så mange andre ting, er man blevet klogere med tiden og man behøver bare at kaste et blik på dyreverdenen hvor selvtilfredsstillelse er et meget udbredt fænomen. Hunde og aber er dyr, der kan – ved lyst og behov – finde på at tilfredsstille sig selv. I den forbindelse er mennesket jo ingen undtagelse herfor. Tak og lov, at vi som mennesker har formået at udvikle hjælpemidler til selvtilfredsstillelse. Sexlegetøj i dag indbefatter, blandt andet, parvibratorer, analt sexlegetøj, vibrator æg, bolledukker til både mænd og kvinder, dildoer med og uden vibrator, prostata vibratorer, rabbit vibratorer til kvinder og mænd, penis vibratorer, penisringe og meget, meget mere. Det spørgsmål de fleste stiller sig, er: Er billigt sexlegetøj skadeligt for mig? Svaret er et rungende nej! Alt billigt sexlegetøj som MakeLove Sexshop sælger online er sikkert og godkendt til anvendelse i hele den europæiske union.

Velkommen til den gode økonomi det er at handle sexlegetøj online hos MakeLove.