Bestil nye bordfodboldbolde til dit bordfodbold

Alle institutioner, privatpersoner og organisationer der har bordfodbold tilknyttet, har prøvet det, man ønsker at spille, men at der ingen bordfodboldbolde er. Det er virkelig irriterende, og kan hurtigt dræbe stemningen i ethvert selskab.

Hos Dartshop.dk sørger de for, at man altid har bolde til bordfodbold til at spille bordfodbold lige, når man ønsker. Der er også flere forskellige bolde til bordfodbold i forskellige prisklasser og af forskellige kvaliteter. Dartshop.dk tilbyder blandt andet en række ITSF godkendte bordfodboldbolde, men det er også muligt med den klassiske kork bold eller sågar bordfodboldbolde med et rigtigt fodbold-look. Så lige meget hvilket niveau man har, er der også en bold, der passer til det.

Har man andre problemer med sit bordfodbold, som for eksempel ødelagte greb eller stænger der ikke glider godt længere, kan Dartshop.dk også tilbyde speciel smøreolie til stængerne eller to forskellige slags greb. Det ses ofte at forskellige skoler, ungdomsinstitutioner eller fritidscentre har ødelagte håndtag, da unge mennesker ikke altid håndterer nederlag i bordfodbold lige pænt. Dog er det ikke dyrt at købe og skifte nye håndtag på et bord.

Bordfodbold med høj tilfredshed

Hos Dartshop.dk har de en yderst høj tilfredshed blandt deres kunder. Så søger man bolde til bordfodbold, kan man trygt handle hos dem. Med næsten 1000 anmeldelser på trustpilot, formår de stadig at have en score på 9.6. Den høje score skyldes deres hurtige og fejlfri levering samt deres gode kundeservice. Ringer man inden for deres åbningstid fra 9.00 til 16.00, vil de også stå til rådighed med gode råd eller besvarelse på spørgsmål. Ligeledes har de et mål om at svare på mail inden for 3 timer efter afsendelse, det er selvfølgelig også, når de har åbent. De mål startede de med dengang de åbnede i september 2014, og startede med at sælge kendte dartpile som blev brugt af verdens nummer et. Det er et element, de har ført videre og tilbyder nu en lang række produkter. På trods af navnet dartshop.dk sælger de også bolde til bordfodbold, og dette skyldes blandt andet, at bordfodbold er blevet så populært blandt alle. I takt med at bordfodbold er blevet mere populært på skoler, barer og institutioner, er det også en klog beslutning at tilføje bolde til bordfodbold til sit sortiment, da bordfodboldbolde hurtigt kan blive væk eller i visse tilfælde stjålet. Af selv samme grund tilbyder dartshop.dk også en mængderabat ved køb af 6, 24 eller 60 styks. Så mangler man bolde til bordfodbold er der ingen undskyldning for ikke at besøge dartshop.dk i dag.