Begravelses Service – vær i trygge hænder

Begravelses Service er en virksomhed, som hjælper kunden med at få den bedste afsked med sin nærmeste og som sørger for at de får den bedste behandling. Da døden er en meget svær og følsom tid for alle, er det vigtigt at Begravelses Service gør alt for at kunden føler sig tryg.

Hos Begravelses Service kan man altid få fat på en bedemand 24 timer døgnet rund. Da Begravelses Service har en stor erfaring inden for dette område, ved de præcis hvordan man skal forholde sig, når man har mistet en af sine kære. Da man som efterladt kan være stresset og i sorg over den afdøde, bistår Begravelses Service altid kunden med at få et overblik og ro til at sørge. I værste tilfælde, hvis kunden får brug for professionel hjælp eller krisehjælp, er Begravelses Service også til stede og kan hjælpe med dette.

Hvordan foregår det?

Det første man skal tage stilling til er, om den afdøde skal begraves eller brændes. Det er enten op til den afdøde selv eller til den, som har anmeldt den afdøde, som bestemmer dette.

Det er op til de efterladte, om de har lyst til og brug for at våge over den afdøde i et par dage, som man gjorde i gamle dage. Det er vigtigt for Begravelses Service, at kunden får mulighed for at tage ordentligt afsked med den afdøde – og der er mange, der ikke er klar over at det er muligt at våge i et par dage. Begravelses Service sørger for at holde en god afskedsceremoni for kunden inden bisættelsen eller begravelsesceremonien.

Du kan som kunde selv ønske præcis, hvordan du vil have ceremonien skal foregå. Hvis den afdøde ikke har ønsket en specifik måde, kan Begravelses Service hjælpe dig som efterladt med at tage valget. Hvis den afdøde ikke er medlem af Folkekirken, antages det, at den afdøde ikke vil have en præst til stede under ceremonien. Dette kan dog arrangeres, hvis det ønskes af den afdødes efterladte.

Når ceremonien planlægges er det vigtigt at der ikke opstår forvirring under ceremonien, så denne kan afholdes i ro og fred. Begravelses Service hjælper til med alt, når det kommer til dødsannoncen, hvilke medier der skal være og hvilket indhold annoncen skal indeholde.

Begravelses Service vil altid forklare, hvordan bisættelsen eller begravelsen foregår og hvordan alt kommer til at ske. Du får som efterladt mulighed for at vælge blomster til bisættelsen eller begravelsen, hvis de efterlade ønsker dette. Begravelses Service hjælper gerne med dekoration af blomster til bisættelsen eller begravelsen.

Hvilket gravsted skal jeg vælge

Når man skal vælge gravsted er det vigtigt, hvilket sted man vælger. Hvis den afdøde på forhånd har bestemt, hvor gravstedet skal være, er det vigtigt man tager hensyn til dette.

Der er flere forskellige typer gravpladser at vælge. Man kan blandt andet få tilbudt en askespredning, hvis det er det, man ønsker. De mest klassiske gravsteder er – som Begravelses Service erfarer det – det traditionelle gravsted, hvor den afdøde har meget individuel gravplads.

Fællesgravsted er også en mulighed. Dette foregår på et fælles græsanlæg, som bliver passet og vedligeholdt af kirkegården. Begravelses Service foreslår også et begravelsessted som ”de ukendtes grav”, hvor man bliver begravet anonymt. Dette betyder, at de pårørende ikke får at vide, hvor den afdøde bliver begravet da dette er ønsket anonymt.

Som sagt er Begravelses Service altid på telefonen 24 timer døgnet rundt, og de sørger altid for at du kan få kontakt til dem. Begravelses Service er specialiseret i at rådgive og give kunden den bedst mulige afsked med den afdøde. Begravelses Service hjælper med at koordinere og planlægge præcis den ceremoni, afsked, bisættelse eller begravelse, som de efterladte ønsker.

Ønsker du yderligere information, så besøg Begravelses Services blog her.