Akut tandlæge i København til tandpine uden ekstra tillæg

Skal man bruge en akut tandlæge i weekenden, kan man regne med sikker assistance hos Tandlægecenter Højbro Plads, der har åbent alle hverdage, weekender inkl. søndage og helligdage.

Man kan måske gå og bekymre sig om, hvorvidt tandlægevagten har åbent, når uheldet endelig skulle være ude, og hos Tandlægevagten på Højbro Plads er man derfor stolte af at kunne hjælpe med behandling af tandpine, når det er mest ønsket.

Behandling af akut tandpine uden tillæg

Kunderne skal heller ikke bekymre sig om høje priser, når de behov for en akut tandlæge til tandpine i København, da alle behandlinger i weekenden er uden ekstra gebyrer og tillæg.

Inde på tandlægevagtens hjemmeside kan man læse meget mere om de forskellige behandlinger, der tilbydes på hverdage og i weekenden. Desuden finder du kontaktoplysninger til telefon og mail.

Har du tandpine, og har du behov for en akut tandlæge, så er du gode hænder hos denne tandlægevagt i Købehavn. Alle tandlæger hos tandlægecentret deltager løbende i kurser mv. så deres kundskaber holdes up-to-date og derfor kan tilbyde den bedste behandling på alle tider af døgnet.

Højbro plads ligger centralt placeret i København og er kendt for Storkespringvandet.